Digitalisering bij Geertman: meer overzicht voor onze klanten

Jachtwerf Geertman is hard bezig met het verder digitaliseren van onze administratie en materiaalvoorraad. Dat levert zowel voordelen op voor onszelf als onze klanten.

Jachtwerf Geertman

"Het digitaliseren verloopt in fases", legt eigenaar René Geertman uit. "Momenteel registreren we alle arbeidsuren digitaal per opdracht op een schip. We blijven daarbij net zo flexibel als onze klanten van ons gewend zijn. We pakken reparatiepunten eenvoudig op en tegelijkertijd vindt de klant deze overzichtelijk terug op de factuur."

Een volgende fase is dat Jachtwerf Geertman het gebruikte materiaal ook digitaal toevoegt. "Zo hoeven onze ijzerwerkers minder te administreren en kunnen we klanten beter en sneller overzicht bieden in het verloop van de werkzaamheden."

Zo is Jachtwerf Geertman klaar voor de toekomst van scheepsreparaties en -onderhoud.


Heb je een vraag?

Wil je meer weten over complexe schadereparaties? We vertellen je er graag over. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
Digitalisering bij Geertman: meer overzicht voor o...
Contact Jachtwerf Geertman
staat voor je klaar!

Heb je een vraag over de winter- of zomerstalling van jouw jacht of over onze diensten? We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Wil je meer weten over ons moederbedrijf Scheepswerf Geertman?

Scheepswerf Geertman
Jachtwerf Geertman
Daar
vaar je
wel bij