Over Jachtwerf Geertman Vier generaties aan
het stuurwiel

Jachtwerf Geertman is een familiebedrijf pur sang. Al 70 jaar en 4 generaties lang verzorgen we de stalling van boten én pakken we iedere scheepsklus aan die op onze vaarroute komt. De familiaire en laagdrempelige sfeer is verspreid over de hele werf. Van directeur, monteur tot ijzerwerker: niemand is bang om zijn handen vuil te maken voor het oplossen van jouw maritieme vraagstuk.

Bij Jachtwerf Geertman zijn de lijntjes kort, de flexibiliteit groot en de persoonlijke banden sterk. Zowel met onze klanten als tussen de circa 30 medewerkers.

Jachtwerf Geertman

Sterke focus op continuïteit

Jachtwerf Geertman en ons moederbedrijf Scheepswerf Geertman staan voor ‘leven in de brouwerij’. Op een gemoedelijke, natuurrijke en sfeervolle locatie aan het Meppelerdiep. Waar jong en oud iedere dag met trots, plezier en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel werkt aan de mooiste en uitdagendste scheepsprojecten. Door een sterke focus op continuïteit en met een vooruitstrevende (digitale) blik zijn we klaar voor de toekomst. En hoeven we jou nooit af te schepen met halve oplossingen!

Jachtwerf Geertman

Stevig verankerd in Zwartsluis

Onze roots liggen stevig verankerd in het Overijsselse Zwartsluis. Dat geeft ons de kans om waar nodig de handen ineen te slaan met de grote verscheidenheid aan nautische specialisten in onze waterrijke regio. Daardoor kunnen we jou ook het verbussen van schroefassen, stralen & conserveren van het onderwaterschip, betimmeringswerkzaamheden en loodgietersoplossingen aanbieden. En jouw schip laten keuren voor je verzekeringsmaatschappij.

Jachtwerf Geertman

Meer dan alleen stalling Een zee aan mogelijkheden
bij Jachtwerf Geertman!

Jachtwerf Geertman biedt veel meer dan alleen stalling. Zo hebben we alle kennis, kunde en materialen in huis om al jouw scheepswensen te realiseren. Denk aan reparaties, onderhoud of aanpassingen, maar ook transport, het hijsen (met onze 32 tons bootlift) en te water laten van jouw jacht.

Stal jouw boot
veilig en overdekt

Behoud altijd toegang
tot jouw schip

Profiteer van 70 jaar scheepservaring

…En de vakkennis
van toen én nu

Scheepstechniek Drenth Jarenlange ervaring in
elektra en hydrauliek

In 2014 namen we Scheepstechniek Drenth over. Daardoor beschikken we over de jarenlange kennis en ervaring van Mike en Giel Drenth op het gebied van elektra en hydrauliek. Jachtwerf Geertman biedt zo een totaalpakket aan boven- en onderwaterwerkzaamheden voor jouw schip.

Jachtwerf Geertman
BIJ ONS VAL JE NOOIT
TUSSEN WAL EN SCHIP

Scheepswerf Geertman Jouw kompas bij iedere scheepsklus!

Jachtwerf Geertman is een dochteronderneming van Scheepswerf Geertman. Is jouw jacht een maatje te groot voor onze botenlift? Zet dan koers richting Scheepswerf Geertman! De Scheepswerf beschikt over een dwarshelling van 86 meter lang waar je ook met jouw woonschip, klipper of sleepboot terecht kunt. 

Jachtwerf Geertman
Jachtwerf Geertman,
alles in huis voor jouw schip!
Contact Jachtwerf Geertman
staat voor je klaar!

Heb je een vraag over de winter- of zomerstalling van jouw jacht of over onze diensten? We komen graag met je in contact!

Neem contact op

Wil je meer weten over ons moederbedrijf Scheepswerf Geertman?

Scheepswerf Geertman
Jachtwerf Geertman
Daar
vaar je
wel bij